End Of Season Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SPRING10
Ladataan...

TOKO Base Angle World Cup 0.75°

7%
Special Price 65,41 € Regular Price 76,95 €
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Saavuta ihanteelliset reunakulmat TOKO Base Angle World Cup 0,75°:n avulla. Tämä tarkkuustyökalu on suunniteltu niin suksien virittämisen harrastajille kuin ammattilaisillekin. Huolellisen ammattitaidon ansiosta voit asettaa suksillesi täydellisen 0,75°:n pohjakulman, mikä takaa optimaalisen suorituskyvyn rinteessä. Olitpa sitten kilpa- tai harrastelijahiihtäjä, tämä pohjakulmatyökalu on arvokas lisä virityspakettiisi. Nosta suksiviritystyötäsi TOKO Base Angle World Cup 0,75°:n avulla ja koe pehmeämmät käännökset ja parempi hallinta lumella.

Yksityiskohdat

TOKO Base Angle World Cupista on kolme erilaista versiota, joista jokainen tarjoaa tietyn kulman räätälöityä viritystä varten.

  • 0,50°:n viila sopii täydellisesti terävän terän luomiseen, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän pidon ja hallinnan kovilla ja jäisillä rinteillä. Se on ihanteellinen edistyneille hiihtäjille ja kilpaurheilijoille, jotka etsivät maksimaalista tarkkuutta ja reagointikykyä.

  • 0,75°:n viilalla saavutetaan tasapaino reunan pidon ja pehmeän kääntymisen välillä. Se on monipuolinen ja soveltuu hyvin monenlaisiin lumiolosuhteisiin, joten se on erinomainen valinta luotettavaa yleissuorituskykyä etsiville harrastelijahiihtäjille.

  • 1,0°:n viila tarjoaa hieman anteeksiantavamman reunakulman, joka sopii hiihtäjille, jotka etsivät vakautta ja kääntymisen helppoutta. Se on erityisen hyödyllinen vaihtelevissa lumiolosuhteissa ja off-piste-hiihdossa.

Nauti itsevarmuudesta ja hallinnasta, jotka tulevat hienosäädetyistä reunoista, ja vie hiihtokokemuksesi uusiin korkeuksiin tämän huippulaadukkaan pohjakulmatyökalun avulla.