End Of Season Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SPRING10
Ladataan...

TOKO Base Angle World Cup 1.0°

Special Price 65,41 € Regular Price 76,95 €
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

Saavuta tarkkuus ja suorituskyky TOKO Base Angle World Cup 1.0°:n avulla. Tämän erikoistyökalun avulla voit asettaa suksillesi ihanteellisen 1,0°:n pohjakulman, joka takaa erinomaisen reunan hallinnan ja sulavat käännökset rinteessä. Olitpa sitten kilpahiihtäjä tai innokas harrastaja, tämä pohjakulmatyökalu on olennainen osa virityspakettiasi. TOKO Base Angle World Cup 1.0° on valmistettu kestäväksi ja helppokäyttöiseksi, ja se tarjoaa luotettavia tuloksia ja auttaa sinua nauttimaan hiihtämisen jännityksestä hienosti viritetyillä reunoilla. Vie suksen viritys uudelle tarkkuuden tasolle tämän ammattilaistason pohjakulmatyökalun avulla.

Yksityiskohdat

TOKO Base Angle World Cupista on kolme erilaista versiota, joista jokainen tarjoaa tietyn kulman räätälöityä viritystä varten.

  • 0,50°:n viila sopii täydellisesti terävän terän luomiseen, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän pidon ja hallinnan kovilla ja jäisillä rinteillä. Se on ihanteellinen edistyneille hiihtäjille ja kilpaurheilijoille, jotka etsivät maksimaalista tarkkuutta ja reagointikykyä.

  • 0,75°:n viilalla saavutetaan tasapaino reunan pidon ja pehmeän kääntymisen välillä. Se on monipuolinen ja soveltuu hyvin monenlaisiin lumiolosuhteisiin, joten se on erinomainen valinta luotettavaa yleissuorituskykyä etsiville harrastelijahiihtäjille.

  • 1,0°:n viila tarjoaa hieman anteeksiantavamman reunakulman, joka sopii hiihtäjille, jotka etsivät vakautta ja kääntymisen helppoutta. Se on erityisen hyödyllinen vaihtelevissa lumiolosuhteissa ja off-piste-hiihdossa.

Nauti itsevarmuudesta ja hallinnasta, jotka tulevat hienosäädetyistä reunoista, ja vie hiihtokokemuksesi uusiin korkeuksiin tämän huippulaadukkaan pohjakulmatyökalun avulla.