KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

TOKO Side Angle World Cup 86°

13%
Special Price 33,96 € Regular Price 39,95 €
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

TOKO Side Angle World Cup 86° on suorituskykyinen viilanpidin, joka on suunniteltu tarkkaan reunan sivuttaisohjaukseen viilauksen aikana, jolloin sivureunat ovat puhtaat ja terävät. Se on valmistettu ensiluokkaisesta alumiinista, mikä takaa kestävyyden ja tarkkuuden tasaista reunan viritystä varten. Sen 86°:n kulman ansiosta tätä työkalua suosivat ammattilaishiihtäjät, jotka ovat erikoistuneet slalom- tai jättiläisslalom-lajeihin, sillä se tarjoaa poikkeuksellisen hyvän reunaotteen ja ketteryyden rinteessä. Kuitenkin myös todella intohimoiset edistyneet vapaa-ajan hiihtäjät voivat hyötyä sen tarkkuudesta ja suorituskykyä parantavista ominaisuuksista. Nosta reunanvirityspeliäsi ja koe TOKO Side Angle World Cup 86°:n edut hiihtoseikkailuissasi.

Yksityiskohdat

TOKO Side Angle World Cup -sarjassa on neljä erilaista viilunpidintä, jotka on suunniteltu vastaamaan tiettyjä hiihtotaitotasoja ja mieltymyksiä:

  • TOKO Side Angle World Cup 89°: Näin se sopii aloittelijoille tai hiihtäjille, jotka pitävät kääntymisen helppoutta ja ohjattavuutta tärkeämpänä kuin aggressiivista reunapitoa.
  • TOKO Side Angle World Cup 88°: 88°-versio tarjoaa hieman jyrkemmän sivukulman, joka sopii keskitason tai edistyneille hiihtäjille, jotka haluavat tasapainon reunapidon ja ohjattavuuden välillä.
  • TOKO Side Angle World Cup 87°: Maltillisemman 87°:n sivukulman ansiosta tämä viilunpidin sopii edistyneille hiihtäjille, jotka etsivät tarkkaa reunapitoa ja hallintaa säilyttäen kuitenkin monipuolisuuden.
  • TOKO Side Angle World Cup 86°: 86°-mallissa on sarjan jyrkin sivukulma, joten se on ihanteellinen asiantuntijahiihtäjille tai kilpaurheilijoille, jotka vaativat aggressiivista reunanpitoa ja suorituskykyä suurilla nopeuksilla.

Valitse TOKO Side Angle World Cup -viilunpidin, joka vastaa hiihtokokemustasi ja tavoitteitasi, ja koe ammattilaistason reunanvirityksen edut parempaan suorituskykyyn ja nautintoon rinteessä.