SUMMER Sale | 10 % Lisäalennus | Koodi: SUMMER10
Ladataan...

TOKO Side Angle World Cup 87°

Special Price 35,96 € Regular Price 39,95 €
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

TOKO Side Angle World Cup 87° on huippuluokan viilanpidin, joka on suunniteltu reunan sivuttaisohjaukseen viilauksen aikana ja takaa tarkat ja terävät sivureunat. Korkealuokkaisesta alumiinista valmistettu viila takaa kestävyyden ja tarkkuuden tasaista tulosta varten. 87°:n kulma sopii erinomaisesti todella edistyneille vapaa-ajan hiihtäjille ja ammattilaisurheilijoille, sillä se tarjoaa ihanteellisen tasapainon reunan pidon ja ketteryyden välillä rinteessä. Paranna reunanvirityspeliäsi tämän tärkeän työkalun avulla ja koe parannettu kontrolli ja suorituskyky hiihtoseikkailuissasi. Saavuta ammattimainen reunan viimeistely ja vie hiihtosi uusiin ulottuvuuksiin TOKO Side Angle World Cup 87°:n avulla.

Yksityiskohdat

TOKO Side Angle World Cup -sarjassa on neljä erilaista viilunpidintä, jotka on suunniteltu vastaamaan tiettyjä hiihtotaitotasoja ja mieltymyksiä:

  • TOKO Side Angle World Cup 89°: Näin se sopii aloittelijoille tai hiihtäjille, jotka pitävät kääntymisen helppoutta ja ohjattavuutta tärkeämpänä kuin aggressiivista reunapitoa.
  • TOKO Side Angle World Cup 88°: 88°-versio tarjoaa hieman jyrkemmän sivukulman, joka sopii keskitason tai edistyneille hiihtäjille, jotka haluavat tasapainon reunapidon ja ohjattavuuden välillä.
  • TOKO Side Angle World Cup 87°: Maltillisemman 87°:n sivukulman ansiosta tämä viilunpidin sopii edistyneille hiihtäjille, jotka etsivät tarkkaa reunapitoa ja hallintaa säilyttäen kuitenkin monipuolisuuden.
  • TOKO Side Angle World Cup 86°: 86°-mallissa on sarjan jyrkin sivukulma, joten se on ihanteellinen asiantuntijahiihtäjille tai kilpaurheilijoille, jotka vaativat aggressiivista reunanpitoa ja suorituskykyä suurilla nopeuksilla.

Valitse TOKO Side Angle World Cup -viilunpidin, joka vastaa hiihtokokemustasi ja tavoitteitasi, ja koe ammattilaistason reunanvirityksen edut parempaan suorituskykyyn ja nautintoon rinteessä.