KUPONKIKOODIT Jopa 150 € >>>
Ladataan...

TOKO Side Angle World Cup 89°

10%
Special Price 33,96 € Regular Price 39,95 €
Sisältää ALV:n

Nopea yleiskatsaus

Tämän tuotteen kuvaus on käännetty automaattisesti. Klikkaa tästä näyttääksesi alkuperäisen tekstin.

TOKO Side Angle World Cup 89° on ihanteellinen työkalu tarkan, puhtaan ja terävän sivureunan tekemiseen. Tämä World Cup -standardien mukaisesti suunniteltu viilanpidin antaa viilallesi asiantuntevan ohjauksen, joka takaa ammattimaisen reunan virityksen. Se on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, mikä takaa kestävyyden ja luotettavuuden pitkäkestoisen suorituskyvyn. Täydellinen aloittelijoille ja keskivertohiihtäjille, 89° kulma saavuttaa tasapainon helppokäyttöisyyden ja reunan pidon välillä, mikä parantaa hiihtokokemustasi paremmalla hallinnalla ja ohjattavuudella rinteessä. Paranna reunanvirityspeliäsi tällä välttämättömällä työkalulla sileiden ja nautinnollisten latujen aikaansaamiseksi.

Yksityiskohdat

TOKO Side Angle World Cup -sarjassa on neljä erilaista viilunpidintä, jotka on suunniteltu vastaamaan tiettyjä hiihtotaitotasoja ja mieltymyksiä:

  • TOKO Side Angle World Cup 89°: Näin se sopii aloittelijoille tai hiihtäjille, jotka pitävät kääntymisen helppoutta ja ohjattavuutta tärkeämpänä kuin aggressiivista reunapitoa.
  • TOKO Side Angle World Cup 88°: 88°-versio tarjoaa hieman jyrkemmän sivukulman, joka sopii keskitason tai edistyneille hiihtäjille, jotka haluavat tasapainon reunapidon ja ohjattavuuden välillä.
  • TOKO Side Angle World Cup 87°: Maltillisemman 87°:n sivukulman ansiosta tämä viilunpidin sopii edistyneille hiihtäjille, jotka etsivät tarkkaa reunapitoa ja hallintaa säilyttäen kuitenkin monipuolisuuden.
  • TOKO Side Angle World Cup 86°: 86°-mallissa on sarjan jyrkin sivukulma, joten se on ihanteellinen asiantuntijahiihtäjille tai kilpaurheilijoille, jotka vaativat aggressiivista reunanpitoa ja suorituskykyä suurilla nopeuksilla.

Valitse TOKO Side Angle World Cup -viilunpidin, joka vastaa hiihtokokemustasi ja tavoitteitasi, ja koe ammattilaistason reunanvirityksen edut parempaan suorituskykyyn ja nautintoon rinteessä.